SLANINOVÝ HRNAC (Bacon Hotpot) – Anglie.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 3 hrnky fazoli, 6 hrnků vody, fi00 g anglické slaniny, 3 cibule, 2 řapíkové celery nebo 6 řapíků bulvového celeru bez listů, Z lžíce staročeského sirupu, 1 lžíce hořčice, 2 lžíce hnědého přírodního cukru nebo třtinové casonady. Fazole namočíme přes noc do hrnce. Druhý den přidáme na kostky nakrájenou slaninu, drobné nakrájenou cibuli, na plátky nakrájenou celerovou nať, přikryjeme a uvaříme fazole doměkka. Pak odkryjeme, pokapeme melasou (u nás staročeským řepným sirupem), hořčicí, posypeme přírodním cukrem a dáme zapéct, až začne cukr karamelizovat.

SLANINOVÝ  HRNAC (Bacon Hotpot) – Anglie. SLANINOVÝ  HRNAC (Bacon Hotpot) – Anglie.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1390 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz